Welkom De producten Over mij Tarieven Openingstijden Contact


Mijn naam is Lauren en ik ben uw visagiste, schoonheidspecialist en medisch pedicure (met daardoor de aantekening voor de Diabetische en Reumatische voet). Hiervoor heb ik de benodigde opleidingen gevolgd en deze met succes behaald om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Naast de kennis, is een ander belangrijk onderdeel van mijn werk het kunnen luisteren naar u. Wat de wensen of mogelijke klachten zijn, om hier vervolgens samen aan te werken en voor een passende behandeling te kunnen kiezen, zodat u met een glimlach naar huis gaat.
In mijn salon gevestigd aan de Bosuillaan werk ik voor de schoonheidsbehandelingen met het merk Auriege, een Frans merk met vele mogelijkheden tot huidverbetering. Hier kunt u lezen over Auriege.

Voor de klachten die u aan de voeten heeft, kunt u ook bij mij terecht voor de juiste producten. Bij deze producten let ik er op dat er geen parabenen aan toegevoegd zijn. Helaas zal het niet bij alle producten mogelijk zijn, aangezien het medische producten zijn en daar vaak minder wordt gelet op parabenen.
Tevens ben ik mij ook nog verder aan het ontwikkelen op het gebied van kennis. Ik wil mij graag de komende jaren gaan verdiepen in de specialisaties van de acné-huid, specialistische massage-technieken en ik wil verder kijken naar uitbreiding op het gebied van de voetzorg. Uiteraard volg ik daarnaast ook de nodige bijscholingen.
Kortom ik sta niet stil en daardoor de salon ook niet!